فوزول ایران

۶ مطلب در آبان ۱۳۹۵ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰
جشن اهداء جوایز برندگان مسابقه محیط زیستی "همین یک زمین" با حضور مدیرعامل، اعضای هیأت مدیره، مدیران ارشد بانک ایران زمین، دکتر سید محمد مجابی معاون محیط زیست، کریمی مدیرروابط عمومی و سخنگوی بانک مرکزی، و برندگان این مسابقه در سالن اجتماعات بانک ایران زمین برگزار شد.
به گزارش سیتنا، کمپین «همین یک زمین» در راستای اجرای رسالت اجتماعی ‏بانک از ابتدای فروردین ماه ۹۵ به منظور فرهنگ سازی در حوزه حفاظت از محیط زیست کشور به اجرا ‏گذاشته شد که در بخش مسابقه آن تعداد 8 نفر از شرکت کنندگان به عنوان برندگان این کمپین معرفی ‏شدند. ‏ سید علی یار حیدری       50/000/000 ریال آرش  ملامیرزائی            40/000/000 ریال سید رضا ستارزاده هاشمی           000 /30/000 ریال دیبا سادات حبیبی             20/000/000 ریال نازنین نعمت پور               10/000/000 ریال بابک رستمی                 10/000/000 ریال عباس عباسی کشکولی      10/000/000 ریال شهریار فردجوکار           10/000/000 ریال لینک خبر



  • ۰
  • ۰
مقاله

لینک *پایین مطلب*



فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)



تعداد صفحه:32

فهرست و توضیحات:

تعریف ایمنی

مسئولیت ایمنی کارکنان و مسئولان ایمنی :

اهم وظایف مسئول ایمنی به قرار ذیل است :

1- برنامه ریزی جهت آموزش آیین نامه ها ، مقررات و دستورالعمل های ایمنی برای کلیه سطوح پرسنلی

2- نشان دادن استانداردهای ایمنی به وسیله بازرسی های دوره ای و گوشزد موارد
غیر ایمنی ، تشکیل پرونده ایمنی برای یکایک افراد .

3- نظارت بر تهیه و توزیع البسه ایمنی فردی و گروهی و آموزش چگونگی استفاده از آنها .

4- مشارکت در تهیه فیلم ، پوستر ، جزوه ها ، کتاب های ایمنی به منظور آموزش و اشاعه فرهنگ ایمنی .

5- ارتباط نزدیک با ادارات کل کار و همکاری جهت برگزاری جلسات ایمنی منطقه .

6- تشکیل همایش ها وجلسات آموزش و ایمنی داخلی شرکت .



دریافت‌فایل



  • ۰
  • ۰
مقاله

لینک *پایین مطلب*



فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)



تعداد صفحه:42

فهرست و توضیحات:

دیـود

مقدمه

دیود چیست؟

ولتاژ معکوس

دسته بندی دیودها

اختراع دیود پلاستیکی (plastic diode)

دسته بندی دیودها

اختراع دیود پلاستیکی (plastic diode)

محققان فیزیک دانشگاه اوهایو (Ohio State University) توانستند دیود تونل پلیمری اختراع کنند. این قطعه الکترونیکی منجر به ساخت نسل آینده حافظه های پلاستیکی کامپیوتری و چیپهای مدارات منطقی خواهد شد. این قطعات کم مصرف و انعطاف پذیر خواهند بود. ایده اصلی از سال 2003 که یک دانشجوی کارشناسی دانشگاه اوهایو ، سیتا اسار ، شروع به طراحی سلول خورشیدی پلاستیکی نمود بوجود آمد. تیم پژوهشی توسط پاول برگر (Paul Berger) ، پروفسور الکترونیک و مهندسی کامپیوتر و همچنین پروفسور فیزیک دانشگاه اوهایو رهبری می شود.



دریافت‌فایل



  • ۰
  • ۰
تحقیق

لینک *پایین مطلب*

فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

تعداد صفحه10

فهرست مطالب

پیکر تراشی

تمدن بین النهرین و ایران باستان

بین النهرین منطقه ای است در آسیای غربی در امتداد رودهای دجله و فرات که از جنوب به شمال &ndash از خلیج فارس تا کوههای ارمنستان &ndash و از شرق به غرب &ndash از فلات ایران تا صحرای شام امتداد دارد. نواحی مرکزی بین النهرین روزگاری به واسطه وجود شبکه بسیار وسیع و غنی آبهای طبیعی بسیار حاصلخیز بوده است لیکن پس از سپری شدن هزاران سال و تغییرات جوی و جغرافیایی ، اکنون اغلب زمینهای این منطقه بایر و کم آب است.

بین النهرین مهد تمدن بشری

در مطالعات تاریخ جهان باستان مکرر به منابعی بر می خوریم که از شرق نزدیک



دریافت‌فایل



  • ۰
  • ۰
تحقیق

لینک *پایین مطلب*

فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

تعداد صفحه12

تحلیل و بررسى آخرین برهان دکارت

پس از بحث و بررسى پیرامون « برهان وجودى» نوبت به نقد و بررسى برهان سوم دکارت مى رسد. این برهان مبتنى بر چند مقدمه است که ما ابتدا این مقدمات را توضیح مى دهیم هر چند خود او این مقدمات را در کتب خود به وضوح تفکیک نکرده است(233):
1- مقدمه اول: هیچ امر حادثى بدون علت نمى تواند باشد. گفتنى است که دکارت ملاک نیاز شیئى به علت را « حدوث» دانسته است.
2- مقدمه دوم: حقیقت علت کمتر از حقیقت معلول نیست. همیشه علت بیش از معلول داراى حقیقت است. مقدمه دوم مبهم است اما خود دکارت آن را در مواردى معنا کرده است - در واقع مراد این است که علت، کمالى کمتر از معلول خود ندارد. کمال علت لااقل به اندازه کمال معلول است و کمتر از معلول نیست.
3- مقدمه سوم: مفهوم کمال، مفهومى است فطرى. این مقدمه در استدلال چندان مهم نیست و در مجراى بحث اهمیتى ندارد.
قبلاً گفتیم که دکارت مفاهیم را سه دسته مى داند و مفهوم کمال را یک مفهوم فطرى مى داند. به راستى او از چه راهى اثبات مى کند که مفهوم کمال فطرى است؟ از این راه اثبات مى کند که مفهوم کمال خارجى و جعلى نیست، به این ترتیب که هر چه با حواس خودمان به خارج رجوع کنیم مطلقاً کمال را نمى بینیم و چون مفاهیم خارجیه، مصادیقشان به توسط حواسمان ادراک مى شوند و در اینجا مصداق مفهوم کمال توسط حواس ادراک نمى شود پس این مفهوم از مفاهیم خارجیه (یا ماهوى) نیست. اما مفهوم کمال، یک مفهوم مجعوله هم نیست، ذهن ما آن را نساخته است، زیرا مفاهیم مجعوله یک سلسله ویژگیهایى دارند یکى از این ویژگیها این است که کم و بیش کردن این ها به دست خود ماست، مثلاً « انسان پنج سر» را مى توانیم « چهارسر» یا بزرگ و کوچک بکنیم چون مال ما و ساخته ماست لذا کاملاً در اختیار و آلت دست ماست. اما مفهوم کمال اینطور نیست نمى توانیم آن را کم و بیش بکنیم و همین که نمى توانیم هرگونه دخل و تصرفى در آن بکنیم نشان مى دهد که این مفهوم مجعوله نیست. پس فطرى و مادرزادى است و از وقتى که دنیا آمده



دریافت‌فایل



  • ۰
  • ۰